Wijnen | training coaching & advies, Heemskerk

Natascha Wijnen: "Je voelt onze behoefte goed aan en weet die te vertalen in teksten met het gewenste effect. In jouw projectbeschrijving op basis van interviews bij de klant staan precies de goede dingen die potentiële klanten enthousiast maken. Fijn dat je zo praktijkgericht met ons meedenkt en met zinvolle aanvullingen en suggesties komt. Jouw navigatievoorstel en teksten voor onze nieuwe website sloten heel goed aan bij wat de webbouwer kon realiseren."

Opdracht Janine | jhs teksten: Adviseren over de inhoud en ontsluiting van informatie op de nieuwe website, schrijven van alle webteksten; schrijven van een projectbeschrijving waarmee zowel Wijnen als hun klant zich kunnen profileren.

 

Sibren ontwikkelt en ontwerpt | ontwerpbureau , Heemstede

Sibren van der Burgt: "Je bent een kei in het sparren over creatieve concepten en de beste oplossing voor de klant. We hebben nu samen diverse positioneringstrajecten gedaan. Je voelt het onderscheidend vermogen van een klant goed aan en verwerkt dat in prachtige teksten. Ik vind je een ervaren tekstprofessional die verantwoordelijkheid neemt, goed georganiseerd is en de vaart erin houdt. En een heel prettig mens om mee samen te werken!" 
Voorbeeld van een samenwerkingsproject met Sibren: Corporate brochure voor B en U international picture service (drukwerk).

 

Daja | schoonheidsinstituut, Haarlem

Leida Hakkenbrak: "Je verdiept je in de materie en mijn doelstelling voordat je gaat schrijven. Daardoor kun je echt met me meedenken over de promotie van mijn diensten. Je schrijft pakkende teksten met een persoonlijk tintje waarin ik mijzelf en mijn werkwijze herken. De samenwerking verloopt erg prettig."

Opdracht Janine | jhs teksten: Meedenken over de promotie van specifieke schoonheidsbehandelingen. Dit vertalen in een nieuwe subtitel bij het logo, een inhoudelijk format voor een advertentieserie en relevante aanbiedingen. Binnen het format schrijven van diverse advertentieteksten. Schrijven van wervende brieven voor bestaande en potentiële klanten.

 

RO-select | arbeidsbemiddeling, Haarlem
Mariska Hakhoff: "Tijdens het voorbereidende gesprek over de inhoud van onze website stelde je precies die vragen die tot nadenken aanzetten. Je bekijkt de inhoud vanuit het perspectief van alle betrokken partijen. Je hebt een sterk analytisch vermogen en houdt ons scherp. Op een prettige manier houd je de vaart in het proces en de samenwerking verloopt erg soepel. En na een gesprek met jou zit ik weer vol positieve energie!"

Opdracht Janine | jhs teksten: Feedback geven op het navigatievoorstel voor de nieuwe website (hoofdmenu, submenu, naamgeving van knoppen) en teksten schrijven voor de vaste contentpagina's. Persbericht schrijven.

 

Leefstijl | kleur- en stijlconsulent, Haarlem
Elliard Huizing: "Ik merkte meteen dat jij openstond voor mijn vak en je goed inleefde in mijn doelgroep. Je stelde goede vragen, analyseerde wat belangrijk was en ordende alle informatie achter logische navigatieknoppen. Ook verwerkte je mijn zoekwoorden en verbond webpagina's met elkaar. Aan de teksten heb je iets extra's toegevoegd. De essentie is mooi verwoord. Bijzonder prettig vond ik jouw helderheid over het proces en de te nemen stappen. Niets werd onnodig ingewikkeld."
Opdracht Janine | jhs teksten: Adviseren over de inhoud en ontsluiting van informatie op de nieuwe website en schrijven van alle webteksten.

 

Tromer Consultancy | training & coaching, Haarlem

Angéla Tromer: "Je verdiepte je eerst in mij en mijn bedrijf. Door jouw feedback op mijn eigen teksten en navigatieopzet werd de inhoud en structuur van mijn nieuwe website meteen een stuk duidelijker. Je (her)schreef hoofdmenuteksten en voegde krachtige koppen en interne links toe. De webteksten passen helemaal bij mij en je werkt integer. Ik vind je een echte tekstprofessional en huur je zeker weer in als ik mijn website in de toekomst wil herzien!"
Opdracht Janine | jhs teksten: Feedback geven op het navigatievoorstel voor de nieuwe website. Schrijven van de hoofdmenuteksten en redigeren van de door de klant aangeleverde teksten.

Tekstschrijver

Ik schrijf pakkende teksten voor uw website, nieuwsbrief, brochure en magazine en stem de inhoud zorgvuldig af op uw doel en doelgroep. Lees meer

SEO webredacteur

Ik schrijf heldere webteksten, optimaliseer deze voor zoekmachines en publiceer uw content (tekst, beeld) via uw eigen CMS. Lees meer

Content manager

Ik waak over de inhoud van uw communicatiemiddelen. In nauw overleg met u actualiseer, optimaliseer en ontwikkel ik digitale content. Lees meer

     
Naar boven