Anne van Otterloo: "Ik wist wat ik wilde communiceren op mijn twee websites, maar vond het lastig om dat per webpagina helder op te schrijven. Jij hebt richting gegeven aan de inhoud en de navigatie van mijn sites. Je hielp mij om te denken vanuit de mensen die ik wil bereiken. Tijdens het schrijfproces voelde ik mij heel erg door jou ondersteund. De teksten hebben nog steeds mijn eigen persoonlijke stijl, maar ik heb mijn aanbod dankzij jouw feedback veel duidelijker en klantgerichter kunnen verwoorden.”

Reinout Kool: "Wij hebben jou ingeschakeld, omdat het onze klant niet lukte om content te leveren voor de website die wij gebouwd hadden. Je stelde onze klant meteen de juiste vragen om relevante info te krijgen over de producten, doelgroepen en marktpositie. Alles gebeurde in goed overleg, een heel positieve ervaring. Daarna heb je de teksten op onze eigen site aangescherpt en onze mobiele site samengesteld. Jouw frisse blik zette ons aan het denken over de juiste inhoud.”

Edwin van der Horst: "Je hebt een prettige manier van samenwerken. Laagdrempelig, je paste je aan mij en mijn situatie aan. Je kon je inhoudelijk goed verplaatsen in mijn vak en doelgroep. Voor mij als startend ondernemer was het voortraject belangrijk. Door met jou te sparren werd helder wat ik concreet ging doen en op welke manier. De webteksten zijn heel prettig geschreven. Precies wat ik zocht!”

Frides Lameris: "Ik had veel informatie over mijn uitvinding en de toepassing daarvan, maar die is vooral voor technici zoals ik. Met de juiste vragen hielp je me de doelgroepen en het belang van mijn uitvinding voor hen, scherper te formuleren. Daar stemde je de inhoud en navigatie op af. Je schreef de essentie helder, bondig én zoekmachinevriendelijk op. De heldere boodschap overtuigt bezoekers en zet van alles in gang. Ik kijk uit naar onze volgende samenwerking!”

Marian Buijs: "Je bent empathisch, luistert goed en analyseert wat relevant is voor mij en mijn doelgroepen. En dat weet je krachtig en helder te verwoorden op een manier die bij mij past. Ik vond het heel prettig dat je echt aansloot bij wie ik was, zowel wat betreft de inhoud als ons samenwerkingsproces. Jouw vragen en het doorvragen tijdens het voortraject, hielpen mij om mijn ‘producten’ en meerwaarde als wandel- en kindercoach concreet te maken. Daar heb ik nog steeds profijt van!”

Tekstschrijver

Ik schrijf pakkende teksten voor uw website, nieuwsbrief, brochure en magazine en stem de inhoud zorgvuldig af op uw doel en doelgroep. Lees meer

SEO webredacteur

Ik schrijf heldere webteksten, optimaliseer deze voor zoekmachines en publiceer uw content (tekst, beeld) via uw eigen CMS. Lees meer

Content manager

Ik waak over de inhoud van uw communicatiemiddelen. In nauw overleg met u actualiseer, optimaliseer en ontwikkel ik digitale content. Lees meer

     
Naar boven